nicolette kluijver Beeld © ANP

Jarige Nicolette Kluijver deelt aangrijpende foto van litteken

29 september 2020 11:04

Deze dinsdag heeft een dubbele lading voor Nicolette Kluijver. Op de eerste plaats is het feest, want de presentatrice mag 36 kaarsjes uitblazen. Volgens haarzelf is het echter ook een 'melancholische dag'.

"Gezondheid is namelijk echt ons grootse goed"

Nicolette mag dan pas 36 jaar zijn geworden, ze heeft al flink wat meegemaakt. Begin 2017 werd bij de presentatrice longkanker geconstateerd. Deze ziekte heeft een enorme impact op haar leven gehad. Daarom deelt de presentatrice een bijzondere boodschap: 'Ik ben jarig. Dankbaar maar ook een beetje melancholisch.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver: 'Sta ik daar gewoon een potje te janken'

'Gezondheid is namelijk echt ons grootse goed', vervolgt Nicolette. 'Ik durf niet te dromen over ouder worden. Ben er verdomd blij mee. Dus voor alle pieperts die de regels te zwaar vinden, gezondheid wordt pas gewaardeerd als ziekte komt.' De presentatrice deelt een prachtige foto waarbij ze ook haar litteken laat zien. Die heeft ze overgehouden na een zware longoperatie.

Nicolette zet zich al sinds jaar en dag in voor de dieren van deze wereld. Zo besloot ze onlangs enkele olifantjes te adopteren. Hieronder zie je daar alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!