Beeld © Instagram @ruuddewild

Ruud de Wild heeft liefde van zijn leven gevonden in Olcay

29 september 2020 16:00

Ruud de Wild (51) heeft de boel goed op orde, zo vertelt de radio-dj in de nieuwe 'Beau Monde'. Niet alleen vindt hij zichzelf 'de laatste paar jaren pas leuk', hij heeft ook de liefde van zijn leven gevonden.

"De een is groter dan de ander"

Hoewel de relatie van Ruud en Olcay een roerige start kende, zijn de twee inmiddels definitief stapelgek op elkaar. Na een korte knipperlichtrelatie hebben ze volledig voor elkaar gekozen. "Ik heb er lang over kunnen nadenken met wie ik mijn leven zou willen delen en hoe dat er dan uit moet zien", vertelt Ruud. Volgens de dj en kunstenaar kun je meerdere liefdes van je leven hebben, 'maar de een is groter dan de ander'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen wil oud worden met grote liefde Ruud de Wild

"Nu ik ouder ben, voelt het completer, je vindt andere dingen spannender of mooier dan vroeger. Dit past nu zo goed, omdat Olcay ook mijn beste vriend is", vervolgt hij. Ruud verkiest op dit moment liefde boven lust in zijn leven. "Dat is wel eens anders geweest. Ik ben een tijdlang behoorlijk afgestompt geweest op het gebied van liefde."

Toch zal hij seks boven zijn telefoon verkiezen: "Maar dat is zeker niet zaligmakend. Seks gaat toch een beetje over, het is overrated, affectie vind ik veel belangrijker. (…) Ik hou heel erg van knuffelen en aanraken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Baas Ruud de Wild grijpt in na in de wind slaan coronamaatregelen

Het hele interview met Ruud lees je vanaf morgen in de nieuwste Beau Monde

Dat de relatie van Olcay en Ruud serieuze vormen begint aan te nemen blijkt wel uit de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!