Beeld © ANP

Dit is de beroemde BFF van Danielle Oerlemans

29 september 2020 13:16

Naar de Verenigde Staten verkassen heeft Danielle Oerlemans (47) geen windeieren gelegd. Samen met haar gezin leeft ze de American Dream en in die droom horen natuurlijk ook Hollywood-vriendjes en -vriendinnetjes thuis.

"Allebei prachtig"

Actrice Gwyneth Paltrow blies eergisteren 47 kaarsjes uit en bij die mijlpaal staat vriendin Danielle uitgebreid stil. Op Instagram schrijft de vrouw van Reinout bij een strandselfie van haar en Gwyn: 'Van harte gefeliciteerd sexy mama, fantastische vriendin en boss lady. We houden van je!' Gwyneth reageert zelf niet onder de post, maar dat is niet nodig om te kunnen concluderen dat de twee goed bevriend zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Naaktkiekje Gwyneth Paltrow valt niet in de smaak bij dochter

Danielles volgers zijn onder de indruk. 'Wat een bofferd weer die Gwyneth. Zomaar ff op de foto met Danielle Oerlemans!' geint er eentje. 'Allebei prachtig', vindt een ander. 'Geen filter. Ik hou van mensen die zonder leven', zo prijst een derde het stel de hemel in.

Danielle woont al jaren met haar gezin in Amerika, waar haar man Reinout serie na serie en film na film produceert. Ze vertelde recentelijk over hun avonturen aan Nicolette Kluijver:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!