Beeld © Instagram @monicageuze

Monica Geuze verpest het haar van dochtertje Zara-Lizzy

29 september 2020 18:04

Monica Geuze (25) heeft vele talenten. Als vlogger veroverde ze YouTube, ze heeft een boek geschreven, een tijdschrift gemaakt, runt een sieradenlijn en ga zo maar door. Maar kapper zal ze nooit worden, blijkt uit haar nieuwste Instagram Story.

"De moederlijke schuldgevoelens overvallen me"

Het kappersvak is niet weggelegd voor Monica. De influencer heeft al eens, tot grote spijt, bij zichzelf een pony proberen aan te meten. Haar lesje heeft ze niet geleerd, blijkt uit haar Instagram Story. 'Wanneer je dacht dat het een goed idee zou zijn om een pony bij je dochter te knippen nadat ik het al zo vaak bij mezelf verneukt heb', geint ze bij het mislukte kapsel van Zara-Lizzy. 'De moederlijke schuldgevoelens overvallen me.'

Monica Geuze knipt het haar van dochter Zara-Lizzy
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Volgers smullen van gelukkig gezinnetje Monica Geuze

Het grootste voordeel aan haar is natuurlijk dat het groeit en Zara-Lizzy op een gegeven moment geen bad hair day meer zal hebben. Bovendien is het een wijze les voor Monica: niet meer de kappersschaar erbij pakken. Ook niet als er eventueel een broertje of zusje bijkomt, waar de influencer wel over nadenkt de laatste tijd. Ze vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!