Joey uit De Bachelorette Beeld © jean-Pierre Fourie/RTL

Bachelorette-winnaar Joey slaat Gaby look-a-like aan de haak

29 september 2020 20:48

De breuk met Gaby Blaaser (34) ging de emotionele Limburger Joey van Herle (26) niet in de koude kleren zitten. De blondine wilde eenmaal terug in Nederland toch niet zoveel van haar Bachelorette-liefje weten, waardoor de vlam tussen hen net zo snel doofde als dat 'ie oplaaide. Maar alleen is Joey inmiddels niet meer: via Instagram maakt hij bekend dat hij een liefje heeft.

"Dankbaar voor iemand zoals jij"

Zo te zien heeft Joey een specifiek type als het gaat om de vrouw aan zijn zijde. Zijn nieuwste liefde lijkt qua looks, voor zover dat te zien is op de foto, heel wat weg te hebben van zijn ex Gaby. Eén ding is in ieder geval zeker: de realityster is helemaal in de wolken met zijn vriendin - Gaby look-a-like of niet. 

'Dankbaar voor iemand zoals jij', schrijft hij bij de foto waarop de tortelduifjes kussend te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joey uit De Bachelorette heeft spijt van déze enorme blunder

Joey laat aan RTL Boulevard weten dat hij het jammer vindt dat zijn nieuwe vlam wordt vergeleken met Gaby. Hier lees je zijn hele reactie.

Het hoofdstuk Gaby lijkt met de komst van een nieuwe vrouw in zijn leven officieel afgesloten. Vlak na de grote finale van De Bachelorette sprak RTL Boulevard met Joey om zijn kant van het verhaal te horen. In dat interview gaf hij aan zich gebruikt te voelen en helemaal klaar te zijn met Gaby. Je ziet het in de video hieronder.

Joey van De Bachelorette voelt zich gebruikt door Gaby Blaaser

11:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!