Jaimie Vaes en Lil Kleine Beeld © ANP

Jaimie Vaes open over taboe-onderwerp 'cosmetische ingrepen'

29 september 2020 21:31

Dat Jaimie Vaes (31), de verloofde van rapper Lil Kleine (25), weleens wat aan 'zichzelf heeft laten doen' is iets waar ze geen geheim van maakt. Maar dat er nog steeds een taboe op het onderwerp cosmetische ingrepen ligt, vindt ze wel vervelend. Dat laat ze weten in de podcast 'Met z'n allen' van Gwen van Poorten (30).

"Met een onderwerp als dit is het heel smeuïg om het uit te vergroten"

Zoek je op de naam Jaimie Vaes op Google, dan kom je zoekresultaten tegen als 'before and after'. De styliste maakt er geen geheim van dat haar uiterlijk niet 100% puur natuur is. "Mensen zijn daar schijnbaar heel geïnteresseerd in", vertelt ze aan Gwen, terwijl ze aanvult dat ze het geen probleem vindt om over het onderwerp te praten.

Toch is er een keerzijde. "Het zou raar zijn als ik er een geheim van zou maken. Het maakt het minder leuk om over te praten, omdat het soms negatief wordt verdraaid. Maar als je aan mij vraagt: heb je wat aan jezelf gedaan? Dan zou ik daar altijd eerlijk over zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine uit liefde voor Jaimie: 'Tot de laatste dag samen'

"Mensen vinden het toch een taboe en heel interessant om te zien dat je iets aan jezelf hebt laten doen - of nog steeds doet", vervolgt Jaimie. "Zeiken om het zeiken. Met een onderwerp als dit is het heel smeuïg om het uit te vergroten."

Als gevolg op de negatieve reacties die ze ontvangt sinds haar relatie met Jorik, zoals Lil Kleine heet, heeft Jaimie besloten dat ze de comments op social media niet meer leest. "Het geeft veel meer rust voor mezelf." Bekijk de hele podcast hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil’ Kleine doet uit de doeken waarom hij Jaimie ontvolgde

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!