Beeld © Michel Schnater/RTL

Frank en Rogier hebben aan seks geen gebrek

30 september 2020 14:38

Frank (74) en Rogier (45) hebben met hun nieuwe programma weer goud in handen. In 'Frank en Rogier Checken In' nemen ze verschillende bed en breakfasts onder handen, maar zelf hebben ze niks te klagen tussen de lakens, zo vertellen ze in de nieuwste 'VIVA'.

"Dat is iemand anders rijk maken"

Frank en Rogier stellen zich voor het blad helemaal open, zo ook over hun intieme relatie. De twee zijn inmiddels al negentien jaar dolgelukkig samen, maar mocht het ooit minder worden dan denken ze voor geen goud aan relatietherapie. "Dat is iemand anders rijk maken", vertelt Frank. Volgens Rogier werkt het ook niet, volgens hem moet je nooit opgeven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twitter oefent kritiek uit op koppel Frank en Rogier Checken In

Op het gebied van seks hebben de heren niks te klagen, zo laat Rogier weten. Volgens hem hebben ze 'genoeg' seks, al smoort Frank het onderwerp snel in de kiem. "Dat zijn privézaken." Beide heren laten wel weten geen viagra te gebruiken, en volgens Rogier is dat helemaal niet nodig. "Schat, ik kan hem zes, zeven uur omhoog krijgen."

De heren hebben voldoende aan elkaar, een open relatie is dus niet aan de orde. "Ik ben sowieso niet van de threesomes, foursomes, sixsomes... Net Twister, weet je wel: dan zit er ergens weer een arm of een been, schiet niet op", vertelt Rogier. "Ik krijg wel veel aandacht van andere mannen, maar doe er niks mee." Wel stelt hij dat mocht een van hun iemand anders zoenen, dat dat niet het einde van de relatie betekent.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers dolblij met terugkeer van Frank en Rogier op tv

De nieuwste VIVA is vanaf vandaag te koop in de winkel.

Frank en Rogier hebben onlangs de overstap van SBS naar RTL gemaakt en deden in RTL Boulevard hun plannen uit de doeken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!