Rico Verhoeven Beeld © ANP

Rico Verhoeven over nieuwe thuissituatie: 'Ik mis de kinderen'

30 september 2020 14:02

Sinds de breuk met Jacky Duchenne (34) heeft Rico Verhoeven (31) het lastig. Bij Radio 538 vertelt hij over zijn nieuwe thuissituatie en hoe hij daar op dit moment mee probeert om te gaan.

"Ik ben heel groot, maar op zo'n moment voel ik me heel klein"

Rico was te gast bij Radio 538 en werd gevraagd wat hij van het nieuwe nummer 'Thuis' van André Hazes vindt. De kickbokser is geëmotioneerd door het lied. "Het raakt me persoonlijk. Dit gevoel heb ik ook", verklaart hij. In het lied gaat het onder meer over het gemis van je kinderen terwijl je werkt. "Ik weet dat mijn kinderen dat ook hebben", legt hij erbij uit. "Dat doet wel wat met mij. Ik heb de eerste stapjes van mijn zoon niet gezien, omdat ik toen niet thuis was. Je moet er niet te lang bij stilstaan, maar als je erbij stilstaat doet dat wel pijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Rico Verhoeven laat volgers smelten met familiekiekje

Door de breuk met Jacky zit Rico in zijn eentje thuis. Bovendien heeft hij een 'ruim' onderkomen, wat het juist moeilijker maakt volgens de kickbokser. "Een ruim huis alleen, is écht alleen", zegt Rico. Zo had hij de avond ervoor nog 'verdriet' om de situatie. "Ik mis gewoon de kinderen." Voorheen kon hij zijn koters 'altijd nog een kus geven' voor het slapengaan, maar dat zit er nu niet meer in. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven lapt regels aan zijn laars met sportbolide

Hoewel het eenzaam is voor Rico staat een nieuwe relatie op dit moment niet op het menu. "Wat ik lastig vind, is dat mijn privé-leven altijd op straat ligt", verklaart hij. De kickbokser vindt het jammer dat iedere keer als hij gezien wordt met een vrouw, zij vervolgens wordt omgedoopt tot zijn nieuwe vriendin. "Dan denk ik: Jongens kom op, denk even na. Ik ben niet alleen, ik heb ook drie kinderen en die worden ook geconfronteerd met de media." Zijn 9-jarige dochter vroeg laatst of hij het haar zou vertellen als hij een nieuwe vlam heeft. "Ik ben heel groot, maar op zo'n moment voel ik me heel klein." 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Rico Verhoeven staat stil bij 60ste verjaardag overleden vader

Rico was eerder al behoorlijk openhartig over zijn relatiebreuk. In de video hieronder legt hij uit waarom het een zware tijd voor hem is geweest. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!