Joey en Gaby Blaaser voor 'De Bachelorette' Beeld © Jean-Pierre Fourie/RTL/Videoland

Joey vindt vergelijking nieuw liefje met Gaby Blaaser 'jammer'

30 september 2020 15:40

Het leek er eventjes op dat Gaby Blaaser (34) haar perfecte match had gevonden in Joey van Herle (26). Tijdens hun reis naar Zuid-Afrika voor 'De Bachelorette' sprong de vonk over, maar die doofde zowat direct bij terugkomst in Nederland. Inmiddels heeft de spierbundel een nieuw liefje, maar de vergelijking met zijn ex vindt hij maar niets, laat hij weten aan RTL Boulevard.

"Ik denk dat niemand vergeleken wil worden met de ex van je nieuwe liefde"

Joey liet op Instagram blijken weer helemaal in de wolken te zijn. De vergelijking tussen zijn nieuwe vlam en Gaby werd al snel gemaakt. En de Bachelorette-deelnemer 'stoort' zich daaraan, vertelt hij aan RTL Boulevard. "Ik vind dat heel jammer", aldus Joey. "Ik denk dat niemand vergeleken wil worden met de ex van je nieuwe liefde. Dat is gewoon niet nodig. Het is niet omdat ze blond haar heeft, ze ook gelijk een Gaby look-a-like is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bachelorette-winnaar Joey slaat Gaby look-a-like aan de haak

Wie de dame in kwestie is, is onbekend. Maar Joey is tot over zijn oren verliefd. "We zijn al een poosje samen", laat hij weten. "We leerden elkaar vlak na de laatste aflevering van De Bachelorette kennen, dus zijn al twee maanden samen. Dus dat is helemaal mooi. Verder hoeven we er niet heel veel meer over te zeggen, we willen het uit de media houden. Zo af en toe een foto plaatsen, maar verder niets."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser onthult per ongeluk haar huidige relatiestatus

De liefde was al snel voorbij tussen Joey en Gaby. In de video hieronder vertelt de Limburger zijn kant van het verhaal. 

Joey van De Bachelorette voelt zich gebruikt door Gaby Blaaser

11:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!