Katja Schuurman en haar dochter Coco Beeld © Instagram @katjaschuurman

Katja Schuurman 'ontploft bijna' van liefde voor baby

30 september 2020 16:08

Katja Schuurman (45) is een paar maanden geleden voor de tweede keer moeder geworden. Haar dochtertje Coco Loulou kwam in augustus op deze aarde en de presentatrice kan haar geluk niet op. Op Instagram deelt ze een hartverscheurend lief kiekje.

"Ik ben bang dat ik ga ontploffen. Zoveel liefde"

Sinds augustus zijn Katja en haar grote liefde Freek van Noortwijk de trotste ouders van Coco. De presentatrice toont haar kleintje regelmatig op Instagram en weet elke keer weer de harten van haar volgers te breken van zoetheid. Ook Katja 'kan het bijna niet aan'. 'Ik ben bang dat ik ga ontploffen. Zoveel liefde', schrijft ze bij de onwaarschijnlijk lieve foto met Coco. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Katja zet samen met haar meiden jarige Freek in het zonnetje

Katja's volgers smelten volledig. 'Wat een knap meisje', laat er eentje achter onder het bericht. 'Wat genieten! En wat een prachtig poppie', aldus een ander. 'Zo mooi', gaat een derde verder. 'Wat een mooi geluk', 'Heerlijk toch, vooral in deze tijd' en 'Ze lijkt op je!' is slechts een greep uit de verdere liefdevolle reacties op Katja en Coco. Hoe de presentatrice en Freek hun tijd op de roze wolk doorbrachten, zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Katja Schuurman pakt laatste zonnestralen mee met dochtertje Coco

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk op roze wolk

02:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!