Rapper Famke Louise bij Jinek. Beeld © RTL

Famke Louise in de leer bij IC-arts Diederik Gommers

30 september 2020 17:43

Famke Louise (21) doet niet meer mee aan #Ikdoenietmeermee en is woensdag langsgegaan bij IC-arts Diederik Gommers (56). De zangeres plaatst een foto op Instagram waarop ze de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care bezoekt op zijn werkplek.

In de uitzending van Jinek, waar Famke haar deelname aan #Ikdoenietmeermee verdedigde, was ook Gommers aanwezig. De zangeres stelde onder meer dat de eerste lockdown geen effect had. Verder stelde de zangeres dat het kabinet met de maatregelen meer de jongeren treft dan andere generaties. "De ouderen zoeken ook de horeca op en houden zich ook niet aan de anderhalve meter", aldus Famke.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

PowNed-reporter Dennis Schouten heeft medelijden met Famke Louise

Niet lang na haar optreden bij Jinek nam Famke haar woorden terug. Ook onder anderen Bizzey, Tim Douwsma, Thomas Berge en Yes-R kwamen tot inkeer over de actie, die mede werd opgericht door Viruswaarheid-voorman Willem Engel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen neemt het op voor Famke Louise na afgang Jinek

Na een pittige discussie in de talkshow bood Gommers de zangeres aan om eens met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp. Het lijkt er nu op dat dat er van gekomen is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!