Simon Keizer Beeld © ANP

Simon Keizer beleeft bijzonder emotionele dag

01 oktober 2020 12:30

Voor Simon Keizer (36) is het vandaag geen gemakkelijke dag. Op 1 oktober, 21 jaar geleden, overleed zijn vader namelijk. Uiteraard is het sindsdien een beladen datum voor de Volendamse zanger.

"Ik heb veel te weinig foto's van hem"

Op zijn persoonlijke Instagram-pagina staat Simon stil bij het verlies dat hij al die jaren al met zich meedraagt. 'De week van 1 oktober zal altijd een rare blijven. Inmiddels is het 21 jaar dat 'die ouwe' er niet meer is', schrijft hij bij een foto van zijn vader. 'Ik heb veel te weinig foto's van hem, maar deze vind ik wel cool.'

Onder zijn bericht ontvangt Simon veel steunbetuigingen van zijn volgers. 'Troost je met de mooie herinneringen en de foto's die je wel hebt', reageert iemand. Ook bekende vrienden Monique Smit, Gordon, Bas Smit, William Rutten en Jan Versteegh steken Simon een hart onder de riem.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Simon Keizer bijzonder openhartig over impact kanker

Onlangs kreeg Simon, samen met zijn goede vrienden Nick Schilder en Kees Tol, enorm leuk nieuws van RTL Boulevard. Het drietal is met hun programma namelijk genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Zie hieronder hoe ze verrast werden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!