Beeld © SBS/Talpa

'Hoge Bomen na veel kritiek op de schop'

1 oktober 2020 19:13

Het programma 'Hoge Bomen' van Jeroen van der Boom (48) wist eerder dit jaar voor veel reuring te zorgen. In het programma ontving de zanger uiteenlopende gasten voor een diepte-interview mét speciale lofzang. 'Televizier' meldt nu dat deze ode verleden tijd is, dankzij de heren van 'Veronica Inside'.

Volgens Televizier zijn de mannen van Veronica Inside er voor verantwoordelijk dat de toekomstige gasten een bepaald eisenpakket hebben. De VI-mannen maken het programma al sinds de start belachelijk. Zo kreeg Louis van Gaal een lofzang voor de kiezen, waar de heren nog altijd smakelijk om moeten lachen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bakken kritiek voor Sylvie Meis in Hoge Bomen: 'Nep en zum kotzen'

Ook claimt Johan Derksen dat Jeroen geen zangtalent heeft. Dat heeft ervoor gezorgd dat de toekomstige gasten absoluut geen lofzang van Jeroen willen. Wellicht komt er dan een einde aan de grappen over deze Zomergasten look-a-like.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis in tranen na kritiek op Hoge Bomen

Ook Sylvie Meis was te gast aan de piano van Jeroen, maar dat kwam haar duur te staan. Ze werd overladen met kritiek en BFF Leco sprong voor haar in de bres, dat zie je hieronder.

'Het lijkt écht alsof Sylvie niks goed kan doen'

01:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!