Demi Moore en Rihanna Beeld © Getty Images

Wauw: Demi Moore schittert in sexy lingerieshow van Rihanna

02 oktober 2020 13:13

De jaarlijkse Savage X-lingerieshow van Rihanna (32) vond gisteren plaats en dat heeft weer pittige beelden opgeleverd. Dit keer liep ook Demi Moore (57) mee in de fashion show en daar keek men met open mond naar.

De lichamen vlogen je om de oren bij de Savage X-show. Rihanna's lingeriemerk heeft het stokje overgenomen van de Victoria's Secret Show en pakt elk jaar iets meer uit. Demi was één van de vele beroemdheden die zich dit jaar op het podium mochten begeven. Naast de legendarische Ghost-actrice lieten Paris Hilton, Bella Hadid, Irina Shayk en vele anderen ook hun beste loopje zien tijdens de show. 

Demi Moore in de 'Savage X'-lingerieshow
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Demi Moore goudeerlijk over drie gestrande huwelijken

Paris Hilton, Bella Hadid, Demi Moore en Irina Shayk

Cara Delevingne was ook weer van de partij, net als zangeres en ambassadrice van het merk Normani. Lizzo, de rapper die furore maakte met de hit 'Truth Hurts', was nieuw dit jaar en was in volle glorie te bewonderen. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Lizzo: 'Dik zijn is gewoon hartstikke normaal'

De Savage X-lingerieshow is vanaf nu in vol ornaat te bewonderen op Amazon Prime Video. Rihanna heeft haar handen vol met lingeriepakjes, make-up en haar haute couture-merk, tot grote frustratie van haar vele fans. Die willen namelijk niets lievers dan een nieuw album. In de video hieronder zie je hoe het ervoor staat met de muziekcarrière van Rihanna. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!