Drew Barrymore Beeld © Getty Images

Drew Barrymore waardeert elke filmrol na roerige jeugd

04 oktober 2020 14:58

De jeugd van Drew Barrymore (45) was bij lange na niet hetzelfde als die van een doorsnee kind. Als baby had ze haar eerste reclamerolletje te pakken en op 7-jarige leeftijd maakte ze al haar debuut op het witte doek. Daarna ging het echter mis toen ze als jonge puber al verslaafd raakte. Daarom is ze blij dat het uiteindelijk toch nog goed is gekomen en waardeert ze alles wat op haar pad komt, vertelt ze tegen 'The Sun'.

"Ik zal nooit vergeten hoeveel geluk ik heb gehad"

"Ik weet niet hoe ik hier terecht ben gekomen, maar ik zal nooit vergeten hoeveel geluk ik heb gehad", aldus Drew. "Aangezien ik op mijn twaalfde al op de zwarte lijst kwam, waardeer ik nu iedere rol die ik krijg."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drew Barrymore stapt 'nooit meer' in huwelijksbootje

Drew begon op haar elfde al met drinken en gebruikte een jaar later voor het eerst drugs. Dat viel niet goed bij de filmbazen, die haar daarom weerden. "Toen ze daarachter kwamen schreven ze me af en bestempelden ze me als 'beschadigd'. Ik begreep dat, helaas."

Al met al is het goed gekomen met de actrice die onder meer een ster op de befaamde Hollywood Walk of Fame heeft. Als moeder van twee kinderen probeert ze haar kroost daarom wijze lessen uit het verleden mee te geven. "Ik worstel en een van de meest belangrijke dingen die ik mijn kinderen - en mezelf - wil leren, is dat verandering zo belangrijk is. Verandering in de wereld en verandering bij jezelf."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze sport is het geheim achter Drew Barrymore's figuur

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!