Maxime Meiland Beeld © Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland deelt gelukkige gezinsfoto met nieuwe vlam

05 oktober 2020 13:03

Verliefdheid staat Maxime Meiland goed. De 24-jarige realityster is tot over haar oren verliefd op vriend Leroy en ook dochtertje Claire loopt met hem weg, zo is te zien op het Instagram-account van de Meiland-telg.

"Iedereen aan de fles, maar Claire uiteraard aan de limonade"

Met een grote glimlach poseren Maxime, dochtertje Claire en vriend Leroy voor de camera. Dat het een gezellige boel is in Huize Meiland, dat mag duidelijk zijn. 'Iedereen aan de fles, maar Claire uiteraard aan de limonade', geint de Chateau Meiland-ster dan ook.

Onder de romantische post stromen de reacties binnen. Zo laat vader Martien een reactie achter in de vorm van 'Lieverds!!' en beantwoordt Leroy haar liefde met wat hartjes.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Maxime Meiland geeft duidelijkheid over 'gestolen' kledinglijn

Martien bevestigde onlangs aan RTL Boulevard dat Maxime en Leroy het meer dan gezellig hebben. Leroy is cameraman en was bij de Meilandjes om de nieuwe leader van hun realityshow op te nemen, toen de vonk oversloeg. "Het is hartstikke leuk. (…) Het is een onwijs leuke jongen", vertelde de flamboyante kasteelheer destijds.

RTL Boulevard sprak onlangs ook nog met Maxime over haar nieuwe liefde. Volgens haar ouders is ze zó in love dat ze haar bijna niet herkennen. "Zo heb ik haar nog nooit zien doen", aldus Erica. Bekijk de hele video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes bekommeren zich om verwarde fan bij landgoed

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!