Angela Groothuizen Beeld © ANP

Angela Groothuizen geeft fietsendief koekje van eigen deeg: 'Sukkel'

6 oktober 2020 17:19

Een wijze les voor iedere fietsendief: de tweewieler van Angela Groothuizen (61) laten staan. De presentatrice zet namelijk alles op alles om haar eigendom terug te krijgen, zo blijkt.

"Goed dat deze dief in zijn kuif gepikt is"

Angela is niet voor de poes! De fiets van de presentatrice werd vandaag gestolen, maar ze ondernam meteen actie. De dief pakte haar tweewieler en ging ermee naar de Dappermarkt in Amsterdam. Nou, daar stond 'ie niet lang. 'Ik heb 'm weer meegenomen, inclusief je dure nieuwe sloten. Sukkel', verklaart ze op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hartverscheurende post Angela Groothuizen komt binnen bij volgers

In de fiets van Angela zit een gps-tracker, waardoor ze 'm snel kon terugvinden en korte metten kon maken met de diefstal. De volgers van de presentatrice zijn onder de indruk van hoe snel ze heeft gehandeld en prijzen haar onder haar tweet. 'Goed gedaan, Angela', vindt er eentje. 'Goed dat deze dief in zijn kuif gepikt is', aldus een ander. Velen vinden het 'de beste tweet' die ze vandaag zijn tegengekomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen moedigt volgers aan met make-uploze selfie

Dit was een behoorlijk geslaagde actie van Angela, maar ook zij gaat weleens de fout in. Tijdens The Voice Senior maakte ze een flinke blunder, zoals te zien is in de video hieronder.

Angela Groothuizen reageert op The Voice Senior-blunder

01:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!