Cindy Crawford en Naomi Campbell Beeld © Getty Images

Naomi Campbell en supermodelvriendinnen krijgen eigen docu

07 oktober 2020 05:06

In een nieuwe documentaireserie blikken Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford en Linda Evangelista terug op de jaren 90, toen zij bekend werden als de eerste lichting supermodellen. De serie is aangekocht door Apple TV+.

"Een ode aan de kracht van vriendschap"

"Mijn 'sisters' Christy, Linda, Cindy en ik zijn waanzinnig blij mee dat we ons verhaal met de wereld kunnen delen", schreef Naomi dinsdag op Instagram. "We hopen dat wij hiermee jonge mensen over de hele wereld zullen aanmoedigen, motiveren en inspireren." Cindy liet in een post weten dat de serie in zal gaan op hoe haar generatie als supermodellen de traditionele kijk op modellen heeft veranderd.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Naomi Campbell rouwt om overleden oma

Linda hoopt dat mensen de docureeks zullen zien als "niet alleen de verzameling van onze individuele verhalen, maar ook een ode aan de kracht van vriendschap, dromen en volharding." En Christy zegt ernaar uit te kijken om terug te kijken naar een ongekende tijd in de modewereld "met de vriendinnen waar ik mee ben opgegroeid."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Cindy Crawford maakt zich grote zorgen om 'ontspoorde' zoon

The Supermodels wordt geregisseerd door tweevoudig Oscarwinnares Barbara Kopple, en geproduceerd door Ron Howard en zijn zakenpartner Brian Grazer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!