Isa Hoes en Antonie Kamerling Beeld © ANP

Isa Hoes herdenkt overleden echtgenoot Antonie Kamerling

07 oktober 2020 09:44

Het is alweer 10 jaar geleden dat Antonie Kamerling zichzelf van het leven beroofde. Zijn vrouw Isa Hoes (53) blikt terug op de treurige dag dat ze afscheid nam van haar grote liefde.

"Wist hij maar dat hij zo geliefd was/is en zo gemist wordt!"

'Wij hadden alles', begint Isa haar ode aan haar echtgenoot Antonie. 'We hielden ondanks alles zoveel van elkaar en dat koester ik nog steeds!' De acteur 'leeft voort' in haarzelf en hun 'twee allerliefsten', hun kinderen Merlijn en Vlinder. Er is ook een nieuwe documentaire verschenen over het leven van Antonie, Merlijn en Antonie: 10 Jaar Later. Ook daar is Isa enorm dankbaar voor. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Merlijn Kamerling emotioneel tijdens bijzonder optreden

Isa wordt overladen met liefdevolle berichtjes onder haar post. 'Veel liefs en sterkte', klinkt het onder andere. 'Zelfs als je jullie niet kent, kun je nog zo meevoelen', laat een andere volger aan haar weten. 'Wist hij maar dat hij zo geliefd was/is en zo gemist wordt!', meldt een derde. Antonie's zoon Merlijn heeft niet alleen een documentaire gemaakt ter nagedachtenis aan zijn vader, maar ook een boek geschreven. In de video hieronder vertelt hij alles over Nu Ik Je Zie

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!