Beeld © ANP

John van den Heuvel stopt niet met werk: 'Ik vertik het'

07 oktober 2020 15:31

John van den Heuvel (57) peinst er niet over om te stoppen met misdaadjournalistiek en zijn tv-werk. Dat zou als een nederlaag voelen, zegt hij in 'Veronica Magazine'.

"Vanwege alle bedreigingen heb ik al jaren persoonsbeveiliging en als je daar nuchter naar kijkt, dan zeg je: nee, mijn werk is het niet waard om 24 uur voor beveiligd te worden. Maar ik vertik het om er om die reden mee te stoppen, want dan is het alsof zij hebben gewonnen", aldus John.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel nog altijd zwaar beveiligd: 'Ik zie het als een offer'

"Als het is gelukt, begint het genieten, met als keerzijde dat ik niet alleen maar vrienden maak. Soms hebben mensen lange tenen, dan weer zijn ze knettergek, weer een volgende schroomt niet om geweld te gebruiken", vertelt John over zijn programma Ontvoerd, waarvoor hij naar eigen zeggen naar vreemde landen reist.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel spreekt zussen van kroongetuige Nabil B.

"Het zou voelen alsof ik de handdoek in de ring gooi en de dertig jaar dat ik dit werk doe verdwijnen", vervolgt hij. John zou alleen stoppen als het zijn eigen keuze is. "Anders zit ik de komende vijftien jaar gefrustreerd op de bank."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!