Chantal uit MAFS gelukkig in de liefde: 'Hij is heel hoffelijk'

07 oktober 2020 11:27

Chantals zoektocht in 'Married at First Sight' mag dan op niets uitgelopen zijn, maar inmiddels is de Haagse blondine dolgelukkig met een nieuwe man in haar leven. Dat bevestigt Chantal aan RTL Boulevard.

"Tijdens het bowlen heeft hij verkering gevraagd"

Het begon allemaal bij de bakkerij, vertelt Chantal aan RTL Boulevard. Daar bestelde haar nieuwe vlam namelijk een overheerlijk saucijzenbroodje voor de blondine. Ze is gek op hoffelijkheid, dus die actie viel goed bij haar. "En daarna vroeg hij mijn nummer."

Na dit romantische momentje is het contact steeds aangebleven. "We hebben steeds leuke dates. Zo gaan we uit eten, doen we een drankje of wandelen we een stukje." En tijdens het bowlen vroeg Chantals grote liefde haar verkering. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Chantal uit MAFS had naar gevoel moeten luisteren

Dat deed hij met een ring. "Maar we gaan niet trouwen hoor", vertelt Chantal. Haar nieuwe vlam is ontzettend hoffelijk, wat de blondine zo belangrijk vindt. "Hij houdt de deur overal voor me open, schuift mijn stoel aan en neemt mijn jas aan. En elke ochtend als ik wakker word, stuurt hij me een appje dat hij me zo'n mooie vrouw vindt."

RTL Boulevard sprak Chantal na het hele Married at First Sight-avontuur. Hoe de blondine die tijd heeft beleefd, vertelt ze hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!