Beeld © ANP

Groot feest bij de Bauertjes: zoon Jan viert 18e verjaardag

08 oktober 2020 08:26

Het is vandaag een heuglijke dag bij de familie Bauer. Zoon Jan blaast namelijk 18 kaarsjes uit. Een nieuwe volwassen Bauer-telg dus. Uiteraard zijn vader Frans (46), moeder Mariska (44) en zijn broers maar wát blij voor Jan.

"Vanaf vandaag officieel meerderjarig en volwassen voor de wet"

Uiteraard staat vader Frans op Instagram stil bij de verjaardag van één van zijn zoons. Bij een foto uit Jans jeugd, schrijft hij: 'Vandaag is onze lieve Jan jarig! Hij mag 18 kaarsjes uitblazen! Dus vanaf vandaag officieel meerderjarig en volwassen voor de wet. Hiep hiep hoera', aldus een uitzinnige Frans.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Frans Bauer traint keihard om 'afgetraind op podium te staan'

Natuurlijk kan moeder Mariska niet achterblijven. Ook zij maakt wereldkundig dat ze haar zoon Jan feliciteert met zijn achttiende verjaardag. Zij deelt een recentere foto van haar grote trots en zichzelf. 'Vanaf vandaag ben je dan officieel 18 jaar en dus volwassen, maar voor mijn blijf je me eigen kleine Jantje die vanaf nu m'n auto meeneemt naar school. Van harte lieverd! Je bent een wereldvent', schrijft ze erbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Frans Bauer staat stil bij de verjaardag van zijn overleden vader

Uiteraard eist de coronacrisis ook zijn tol bij de familie Bauer. Het is ook wat, om met zijn allen thuis te zitten. Volgens Frans vond Mariska hem zelfs leuker vóór de coronacrisis. In de video hieronder vertelt hij daar meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!