Fien Vermeulen Beeld © ANP

Fien Vermeulen 'superblij' met vrolijk familienieuws

8 oktober 2020 11:27

Oud-'Expeditie Robinson'-deelneemster Fien Vermeulen (29) start de ochtend met positief nieuws en dat kan ze wel van de daken schreeuwen: ze wordt namelijk weer tante. En deze keer van een jongetje.

"We kunnen allemaal eigenlijk niet wachten tot hij er is"

Fien deelt een mierzoete foto op haar Instagram-account van zichzelf met haar neefje en nichtje, die haar stevig vasthouden. 'Deze was tijdens de laatste lente van de drie musketiers, want het worden er vier. Superblij dat ik weer tante word en dit keer van een jongetje! Ah, dat moment dat Jette aan opa en oma mocht vertellen dat ze een broertje krijgt, ‘t was zo lief', schrijft ze erbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sterren in Quarantaine: Fien Vermeulen steekt oma een hart onder de riem

Vervolgens laat ze weten dat ze het ongeboren kereltje geen 'Niffo meer mag noemen in de familiegroepsapp'. 'Dat vind ik jammer', gaat ze verder. 'Voor de rest: wat een mooi en welkom nieuws en we kunnen allemaal eigenlijk niet wachten tot hij er is!'

Haar volgers leven met haar mee en reageren enthousiast op haar berichtje. 'Ahhhh tante zijn is zó leuk, wat een zegen voor je Fien!', schrijft er een. 'Wat heerlijk om zo'n tante te hebben!' laat een ander weten. En verder wordt ze overspoeld met felicitaties.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fien Vermeulen maakt een wel heel 'lullig' foutje

Het gaat Fien de laatste tijd weer voor de wind. Zo ligt haar boek Het Regent Zonnestralen sinds afgelopen maand in de winkels. In 2012 kreeg de radio-dj te horen non-hodgkinlymfoomkanker te hebben. Inmiddels is ze al zo'n zeven jaar schoon en met dit boek sluit ze een heftig hoofdstuk af.

Fien Vermeulen: 'Boek niet zozeer over kanker, maar over leven'

01:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!