Miljuschka Witzenhausen Beeld © ANP

Miljuschka deelt lofzang manager in aanloop naar Televizier-Ring Gala

08 oktober 2020 14:06

Het is geen alledaagse donderdag voor Miljuschka Witzenhausen. De 35-jarige is genomineerd voor een Televizier-ster in de categorie presentatrice, naast Chantal Janzen (41) en Eva Jinek (42), iets wat ze zelf nog altijd amper kan geloven. Haar manager heeft er in ieder geval het volste vertrouwen in.

"Of het komt door de genen van je moeder, de oprechtheid van je oma of de werklust van je tante..."

Op Instagram deelt de tv-kok de prachtige woorden waar ze deze morgen mee wakker werd. 'De woorden van iemand die dag in dag uit naast me staat en mij begeleidt, zakelijk en inmiddels ook mentaal', aldus Miljuschka.

Volgens haar steun en toeverlaat is de nominatie één van de vele hoogtepunten van het afgelopen decennium. 'Je bouwt al jaren aan je eigen ontwikkeling, durft risico’s te nemen, op je bek te gaan, te vallen en nog belangrijker: weer op te staan. Niet proberen is nooit een optie. Alles geprobeerd hebben, alles eruit halen, alles met de volle 1000% van je energie, enthousiasme, overtuiging, eigenwijsheid, gedrevenheid en humor aanpakken. Doen, durven, dromen en doorpakken zijn de 4D’s van de Wet van Witzenhausen', klinken de mooie woorden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka deelt opnieuw eerlijke foto ter ere van Videoland-docu

Daar blijft het niet bij: 'Of het komt door de genen van je moeder, de oprechtheid van je oma of de werklust van je tante; al deze vrouwen hebben een rol gespeeld in wie jij bent.' Tot slot raadt hij haar aan van elke seconde te genieten: 'Je hebt al gewonnen! En natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen.....HELL NO!!! Als je er dan toch bijzit dan wil je hem ook winnen. Dat is wie jij bent! En die mentaliteit heeft je gebracht tot waar je nu bent!'

RTL Boulevard mocht de lekkerbek eind september het goede nieuws mededelen. Bekijk dat bijzondere moment hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka: 'Toen ik 55 kilo woog, vond ik mezelf niet mooi'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!