Brad Pitt Beeld © ANP

Brad Pitt aangeklaagd door vrouw die claimt hem te kennen

09 oktober 2020 03:26

Brad Pitt (56) wordt aangeklaagd door een vrouw, die claimt gepaaid te zijn door hem met praatjes over een eventueel huwelijk. De vrouw eist nu een schadevergoeding van ruim 85.000 euro, maar advocaten van de acteur zeggen dat ze is opgelicht door een online scammer die deed alsof hij de acteur was. Dit meldt 'Page Six'.

"Elk contact dat Christina heeft gehad, is met mensen die zich vals hebben voorgedaan als Brad Pitt"

Kelli Christina, de vrouw in kwestie, beweert 34.000 euro te hebben betaald om Brad te laten opdraven bij vijf verschillende evenementen waarvan de opbrengst ten goede zou komen aan zijn stichting Make It Right. Het geld van deze stichting gaat naar de wederopbouw van huizen van de slachtoffers van orkaan Katrina. Volgens Christina hadden zij en de acteur inmiddels zo'n goede band opgebouwd dat de twee zelfs spraken over trouwen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Het is dik aan tussen Brad Pitt en Nicole Poturalski'

Het juridische team van Brad spreekt dit ferm tegen. Volgens hen is er sprake van oplichting en heeft de acteur nooit contact gehad met de vrouw. Ook zijn stichting heeft geen weet van haar bestaan en daarom vragen zijn advocaten om de zaak te verwerpen.

"Elk contact dat Christina heeft gehad, is met mensen die zich vals hebben voorgedaan als Brad Pitt. De heer Pitt heeft niets met deze zaak te maken," aldus zijn advocaten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Brad Pitt en Jennifer Aniston werken voor eerst sinds split samen

Christina neemt hier geen genoegen mee en is vastbesloten de zaak door te zetten totdat ze gerechtigheid heeft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!