Remco en Imen Love Island Beeld © Love Check-up

Remco biecht op: 'Het was een act waar ik steeds meer in groeide'

9 oktober 2020 22:32

Aanstaande zondag is het zover: de grote finale van 'Love Island'. De champagne staat koud en de feestelijke outfits hangen al klaar; het enige wat nog ontbreekt zijn de finalisten. Net als Holly en Viktor de vier koppels bekend willen maken, gebeurt er iets wat niemand in de villa aan had zien komen.

"Ik sta wel achter mijn besluit"

Let op, dit artikel bevat spoilers.

Love Check-up: Remco heeft kijkers Love Island bedrogen

12:09

Eerder deze week moesten de overgebleven koppels aangeven wie volgens hen de minste kans heeft buiten de villa. Geen makkelijke keuze voor de Islanders, maar uiteindelijk blijkt dat ze weinig vertrouwen hebben in Mattheüs en Jaimy en Feline en Giuliano. Toch hoeft niemand van hen naar huis... Viktor heeft namelijk groot nieuws: ze hebben vernomen dat Remco zijn hart al verloren zou hebben aan iemand in Nederland.

Terwijl de overige tortelduifjes niet weten wat ze horen, doet Remco zijn bekentenis. "Na drie dates met haar werd ik gevraagd om bij de eerste vijf van Love Island te komen", doet hij een boekje open. "Het voelde heel goed met haar, maar het was nog te onzeker om zo'n groot avontuur voor aan de kant te zetten (...) Maar toen ik hier kwam dacht ik al: er is niemand hier leuker dan zij. En hoe langer ik hier bleef, hoe meer ik haar ben gaan missen."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Remco in Love Island geconfronteerd met vriendin in Nederland

In Love Check-up vertelt Remco dat hij achteraf liever helemaal niet mee had willen doen aan het programma. "Het begon met een kleine leugen, die zich steeds verder ontwikkelde", probeert hij zijn keuzes te verdedigen. "Ik voelde me wel heel rot. Ik had het nooit zover moeten laten komen." Hij is stiekem dan ook wel blij dat de waarheid nu boven tafel is. "Ik ben er echt opgelucht over", aldus de Love Island-boy.

Wel is hij bang voor alle kritiek. "Ik denk dat Nederland en België me de grond in gaan stampen", vertelt hij met een schamper lachje. "Ik ga een hele hoop kritiek krijgen en moet nog kijken hoe ik daarmee ga dealen, maar ik sta wel achter mijn besluit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raphaëlla van Love Island over exposé Marit: niet de waarheid

Love Check-up wordt mede mogelijk gemaakt door VuurkorfGigant en Kunstgras.

Alle afleveringen van Love Check-up zie je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-bombshell Fabiënne heeft spijt van Casa Amor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!