Beeld © Instagram @Fienvermeulen

Fien Vermeulen deelt bijzondere foto: '7,5 jaar schoon vandaag'

9 oktober 2020 15:37

Het is een speciale dag voor Fien Vermeulen (29). De dj deelt op Instagram een bijzonder kiekje van haar en haar moeder, waarbij ze schrijft dat ze vandaag alweer 7,5 jaar kankervrij is. 'Dankbaar dat mama er weer kon zijn. Dat ze me in de wachtkamer weer vertrouwen aan het inpraten was terwijl ze zelf zo ziek is nu.'

'Dankbaar dat mama er weer kon zijn'
Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Fien Vermeulen maakt een wel heel 'lullig' foutje

Fien kreeg op 21-jarige leeftijd het vreselijke nieuws te horen dat ze kanker had. 'Ik bleek lymfeklierkanker te hebben en dat betekent dat mijn vocht niet meer werd afgevoerd', vertelde de radio-dj eerder aan LINDA. 'Mijn hart kon bijna niet meer kloppen omdat mijn hartzakje was volgelopen en mijn longen zaten ook vol water.' 7,5 jaar later staat de blondine stil bij die moeilijke tijd.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Fien Vermeulen lijkt sprekend op déze twee BN'ers

Nu schrijft Fien dat ze dankbaar is voor het feit dat haar moeder, ondanks haar ziekte, met haar mee kon naar het ziekenhuis. 'Dankbaar dat mama er weer kon zijn. Dat ze me in de wachtkamer weer vertrouwen aan het inpraten was terwijl ze zelf zo ziek is nu', schrijft de overduidelijk trotse vrouw. 

'Liefde voor mijn dokter F., die het samen met me blijft doen en zo trots was op het verhaal waar hij onderdeel van koos te zijn. Hij had ook ‘gewoon’ een dokter kunnen zijn, maar dat is hij niet. Een mens dat kiest voor samen. Wat ben ik blij dat je er bent. Waar het heengaat, weet ik niet. Maar wat ik wel weet is dat ik door mensen zoals deze voel dat er altijd een samen is. Soms is dat verdrietig, soms mooi en soms is het gewoon zo.'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Fien Vermeulen legt haar verhaal vast in een boek

Onlangs maakte de presentatrice bekend dat haar moeder nu door dezelfde rollercoaster gaat als Fien 7,5 jaar geleden. 'Wat is het moeilijk dat de rollen opeens omgedraaid zijn. Gek dat je elkaar dan zo begrijpt, met en zonder iets te zeggen. Ik herken haar angsten, de gevoelens van eenzaamheid en verwijdering maar ook de kracht - zij mijn machteloosheid', schreef Fien eerder op haar Instagram.

Haar hele verhaal beschrijft Fien in haar boek Het Regent Zonnestralen.

Fien Vermeulen: 'Boek niet zozeer over kanker, maar over leven'

01:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!