Patty Brard en Miljuschka Witzenhausen Beeld © ANP

Patty Brard snapt niets van Televizier-nominatie Miljuschka

10 oktober 2020 15:16

Het zit Patty Brard (65) niet lekker dat Miljuschka Witzenhausen (35) genomineerd was voor de Zilveren Televizier-Ster. Bij 'Shownieuws' gaf ze aan dat ze de tv-kok niet bij de beste drie presentatrices van Nederland vindt horen en dus onterecht kans maakte op de publieksprijs.

"Het is niet zo dat als we er een vakjury op loslaten, zij als één van de beste presentatrices wordt genoemd"

Jan Slagter uitte zijn kritiek al op de Gouden Televizier-Ring en krijgt nu bijval van Patty. "Er is altijd kritiek", erkent de 65-jarige. "Maar het is ook wel een beetje terecht." De Shownieuws-presentatrice snapt niet waarom Miljuschka kans maakte. "Het zegt al genoeg dat Miljuschka, die ik heel lief vind en hartstikke leuk staat te koken en gezellig is, bij één van de drie genomineerden voor beste presentatrices zat en Linda de Mol niet", verklaart ze. Volgens haar heeft 'de beste' zijn dan ook 'niets te maken met hoeveel volgers je hebt'.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Miljuschka walgt van 'nieuw' vleesdieet: 'Dit kan echt niet meer'

De nominaties en de uiteindelijke winst in de categorieën worden natuurlijk bepaald door de kijkers, maar Patty vindt dat het roer omgegooid moet worden. "Het is niet zo dat als we er een vakjury op loslaten, zij als één van de beste presentatrices wordt genoemd", meent ze. "Ik denk dat het op zijn plek zou zijn om een vakjury aan te wijzen van mensen die echt verstand van televisiemaken hebben en je er dan een combi van maakt." 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Miljuschka ziet Televizier-Gala als verkleedpartijtje

Wie het wel zeer terecht vond dat Miljuschka bij de kanshebbers hoorde, is haar vriend Philip. In de video hieronder zie je hoe trots hij is op zijn grote liefde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!