Monique Westenberg en Roxeanne Hazes Beeld © ANP

Monique Westenberg stippelt toekomst met Roxeanne uit

11 oktober 2020 16:03

Ook al wilde het eerst niet vlotten tussen Monique Westenberg (42) en Roxeanne Hazes (27), is daar nu niets meer van te merken. Het is inmiddels dikke mik tussen de vriendin van André (26) en zijn zus. En het lijkt erop dat ze klaar zijn om de volgende stap samen te nemen.

"Dit is ook zó mijn toekomstdroom"

Het was een vragenvuur op Roxeanne's Instagram Stories, waarbij haar fans zich afvroegen hoe zijn de komende paar jaar voor zich ziet. De zangeres heeft het al helemaal uitgedacht. 'Ik hoop dat we binnen nu en vijf jaar (tien mag ook) onze eigen boerderij kunnen kopen. Het liefst hier in de buurt', aldus Rox over haar toekomstplannen. Ze hoopt dat haar farm een thuis kan zijn voor 'Friese paarden, alpaca's, geiten, kippen' en nog vele andere beestjes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes heeft grootse droom: 'Kindercoach worden'

Rox ziet het al voor zich: 'Geen nieuwbouw, maar karakteristiek, oud en het liefst van een oude boer die niet doorheeft dat hij er veel meer voor had kunnen vragen'. Het blijkt ook de droom van haar schoonzus te zijn. 'Zullen we hier dan een dubbele boerderij van maken?' vraagt Monique. 'Dit is ook zó mijn toekomstdroom', zegt ze erbij. Maar André's heeft wel één extra eis: 'Dan ook een ezel!' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes slaat kritiek van volgers in de wind

Het botert al een tijdje weer tussen Roxeanne en haar broer André, wat volgens hem volledig komt door Monique. In de video hieronder vertelt Rox over hun reünie en de mogelijkheid van een duet met haar broertje. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!