Beeld © ANP

Ex-verloofde Demi Lovato verscheurd door liefdesbreuk

12 oktober 2020 04:41

Max Ehrich (29), de ex-verloofde van Demi Lovato (29), heeft het nog altijd zeer moeilijk met het feit dat de zangeres hun verloving verbroken heeft. Ehrich werd afgelopen weekend gespot op het strand van Malibu, op de plek waar hij Demi ooit ten huwelijk vroeg. Dit meldt 'TMZ'.

"Jullie hebben geen idee van wat er zich in mijn leven afspeelt en het zou fijn zijn als we privacy krijgen in deze moeilijke periode"

Het is duidelijk dat Ehrich de breuk nog niet heeft verwerkt, waardoor volgers zich afvragen wat er nou precies gebeurd is tussen de twee. Eerder vroeg hij fans van zijn ex te stoppen met hem online lastig te vallen en de schuld te geven van het stuklopen van de relatie. "Houd hiermee op. Jullie hebben geen idee van wat er zich in mijn leven afspeelt en het zou fijn zijn als we privacy krijgen in deze moeilijke periode."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-verloofde Demi Lovato hoorde van break-up door tabloids

Met Demi lijkt het ondertussen een stuk beter te gaan. De zangeres postte vrolijke kiekjes van zichzelf op sociale media en zwijgt als het gaat om de breuk met Max.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Demi Lovato en verloofde nu al uit elkaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!