Beeld © ANP

Nasrdin Dchar over corona: 'We hebben er niets van geleerd'

12 oktober 2020 09:05

Nasrdin Dchar (41) heeft er moeite mee dat Nederland niets heeft opgestoken van de eerste golf van de coronacrisis. "We hebben er gewoon niets van geleerd", zegt de acteur en theatermaker in het 'AD'.

"Het betekent dat we als samenleving niet hebben opgelet, dat we met z'n allen gewoon schijt hebben gehad aan wat we afgelopen voorjaar hebben meegemaakt"

"Ik ben het er helemaal mee eens dat het aantal besmettingen naar beneden moet. Het betekent dat we als samenleving niet hebben opgelet, dat we met z'n allen gewoon schijt hebben gehad aan wat we afgelopen voorjaar hebben meegemaakt", aldus Nasrdin, die nu door nieuwe verscherpte maatregelen zijn show ADEM mogelijk niet meer kan spelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carrière Nasrdin Dchar in gevaar door klein ongelukje

"Ik zie geen wonder meer gebeuren in de komende dagen", gaat hij verder. "We zijn straks allemaal de pineut. Ik vind het verschrikkelijk, ik ben net begonnen met spelen. Maar als het beste voor ons allemaal is dat het land op slot gaat, dan moet dat maar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nasrdin Dchar: 'Mijn vrouw houdt mij met beide benen op de grond'

Ironisch genoeg had Nasrdin het zien aankomen. Tijdens het schrijven van ADEM heeft hij het meermaals tegen zijn regisseur Floris van Delft gezegd. "'Je zult het zien', zei ik dan tegen Floris, 'hebben we deze voorstelling die voor een groot deel over corona gaat af, kunnen we hem niet opvoeren.'"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!