Nadège met de familie Meiland Beeld © Facebook Nadège

Meiland-huishoudster Nadège vindt nieuwe baan als pizzabakker

13 oktober 2020 12:11

Nadège Coffinet (53) heeft een nieuwe baan gevonden. De voormalig huishoudster van de Meilandjes had een paar zware maanden, maar het gaat haar nu weer volledig voor de wind. Tegenwoordig bakt ze pizza's en maakt ze schoon bij een huisarts, meldt 'De Telegraaf'. Wat goed!

"Ik ben zelf dol op Italiaans eten"

Het was voor Nadège een grote teleurstelling toen de familie Meiland bekendmaakte naar Hengelo te verhuizen en haar niet mee te nemen. Door het uitzendbureau dat haar eerder naar het chateau stuurde, heeft ze nu een nieuwe baan gevonden. Meerdere zelfs. 

Nadège is namelijk als schoonmaakster aan de slag gedaan voor een plaatselijke huisarts. Ook werkt ze in een bedrijfskantine en in de avonduren bakt ze pizza's. Bellissimo! Ze is er zelf dan ook bijzonder blij mee, na de zware tijd die ze doormaakte. "Ik was onder behandeling van een arts, die me zelfs antidepressiva voorschreef. We zijn nu vijf maanden verder en ik kan zeggen dat alles weer oké is", vertelt Nadège aan De Telegraaf.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Kijkers smelten weg bij reünie Meilandjes en Nadège

Nadège vindt de afwisseling tussen haar baantjes heerlijk. "Ik ga van de ene naar de andere. De laatste die erbij kwam, is bij een pizzabakker. Geen restaurant, maar een kiosk. Ik neem de bestellingen op en bak de pizza’s. Ik ben zelf dol op Italiaans eten, dus ik weet precies hoe ik ze moet maken."

Omdat Nadège uit het chateau moest vertrekken, ontstond er ene heuse mediarel rondom de huishoudster en de familie Meiland. In de video hieronder vertelt Maxime waarom Nadège zo boos was.

Maxime Meiland denkt te weten waarom Nadège zo boos was

05:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!