Beeld © Instagram @olcay

Olcay Gulsen en Ruud de Wild delen diepste geheimen met elkaar

14 oktober 2020 17:56

Olcay Gulsen (40) en Ruud de Wild (51) zijn de komende dagen tot elkaar veroordeeld. Na een tripje naar Lissabon moeten de tortelduifjes tien dagen in quarantaine. Gelukkig weten zichzelf wel te vermaken en dus beginnen ze met 'Ruud & Olcay in Quarantaine TV'.

"Als je ergens mee bezig bent, dan ben je net een kerel"

Het stel besluit om elke dag een filmpje te maken en vandaag beantwoorden ze gewetensvragen. Na een verwarrend potje steen, papier, schaar mag Ruud het spits afbijten en de eerste vraag uit de vaas pakken. Hij moet vertellen wat hij lelijk aan zichzelf vindt: "Mijn voeten. Ik voel me Donald Duck door mijn voeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild en Olcay Gulsen moeten in quarantaine

Olcay kreeg de vraag of ze elke dag radio met Ruud wil maken, maar ziet dit niet zo zitten. "Het is niet mijn ambitie", legt ze uit. Olcay legt Ruud ook het vuur aan de schenen: "Wat vind je irritant aan mij?" Volgens Ruud is zijn liefje wel eens 'onbereikbaar'. "Als je ergens mee bezig bent, dan ben je net een kerel. Jij kunt geen twee dingen tegelijk."

Een andere vraag is: "Wat vertel je vreemde mensen nooit over jezelf?" Volgens Ruud is dat niets. Hij is naar eigen zeggen erg gesloten richting vreemde mensen. Olcay zelf moet uit de doeken doen waar ze zich voor schaamt: "Ik schaamde me heel erg voor mijn voeten. Want ik had knobbels aan mijn voeten, maar dat heb ik gefixt. En ik schaamde me vroeger om het huis waar we in woonde, die was heel lelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild heeft liefde van zijn leven gevonden in Olcay

Samen in quarantaine kan een flinke relatietest zijn voor het stel, maar Olcay deed eerder al uit de doeken dat hun toekomst samen er rooskleurig uitziet. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!