Beeld © ANP

Demi Lovato heeft geen spijt van kritisch liedje over Trump

14 oktober 2020 22:59

Demi Lovato (28), die dinsdagnacht een uitgesproken politiek liedje heeft uitgebracht, heeft geen boodschap aan negatief commentaar op haar politieke statement. In haar nieuwe liedje 'Commander in Chief' uit ze zich kritisch over de Amerikaanse president Donald Trump (74).

"Begrijp je dat ik als beroemdheid ook politieke meningen kan hebben?"

Sommige fans vinden de politieke toon van haar nieuwe liedje misplaatst. Op haar Instagram schrijft ze: 'Begrijp je dat ik als beroemdheid ook politieke meningen kan hebben? Zijn jullie vergeten dat celebs niet alleen hun hele leven bezig zijn met entertainen?' Ze deelt enkele negatieve berichtjes die ze binnenkreeg na de release van de single, die ze tijdens de Billboard Music Awards voor het eerst zal opvoeren.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ex-verloofde Demi Lovato verscheurd door liefdesbreuk

Maar de negativiteit doet Demi niets. 'Het maakt me geen ruk uit als dit mijn carrière ruïneert', aldus de zangeres. Ze beroept zich op haar vrijheid van meningsuiting is niet bang om die van de daken te schreeuwen ondanks het risico om fans te verliezen. 'Ik ben te druk met teleurgesteld zijn dat jullie mij, een queer en Hispanic vrouw, het zwijgen opleggen om mijn publiek te pleasen.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!