'Wie is de Mol?' Beeld © AVROTROS

Nieuwe WIDM-theorie: verraadt deze oranje broek wie de Mol is?

15 oktober 2020 09:48

Tijdens een gemiddeld seizoen van 'Wie is de Mol?' rijzen theorieën over wie de Mol zou zijn als paddenstoelen uit de grond. Dat die theorieën op van alles gebaseerd kunnen zijn, weten we ook. Maar niet eerder zagen we dat kijkers dachten dat een bróék de uitslag verklapte.

Op een foto waarop presentator Rik van de Westelaken te zien is, zien we namelijk op de achtergrond een personage met een oranje broek staan. Wie vervolgens alle afleveringen doorspit, ziet dat er maar twee personen zijn die een oranje broek droegen: Peggy en Jeroen. Betekent dat dat één van hen de Mol is? Of is de oranje broek achter Rik stom toeval?

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Dubbele WIDM-executie zorgt voor verwarring bij kijkers

Onder de Instagram-post barst het van de Molloten die het zeker lijken te weten. 'Je kan toch wel een beetje zien dat het Jeroen is', stelt iemand. Maar een ander schrijft: 'Peggy is sowieso de mol.' Een derde fan merkt op: 'Ik denk Peggy want zij heeft een donkere jas aan, net als op de foto van Rik, en Jeroen heeft een lichtblauwe spijkerjas.'

In de laatste aflevering vielen Ron en Patrick af, in een dubbele executie. In de video hieronder reageren zij op hun vertrek uit deze jubileumeditie van Wie is de Mol?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!