Beeld © ANP

Lil' Kleine lapt maatregelen aan zijn laars tijdens verjaardagsfeest

15 oktober 2020 19:17

Lil' Kleine is vandaag 26 jaar geworden en dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Vanavond wordt dat moeilijk en daarom nodigde de rapper gisteren, op de laatste avond voor de tweede horeca-sluiting van 2020, zijn beste vrienden uit in restaurant Le Garage.

"Blessed"

Lil' Kleine lapt coronamaatregelen aan laars

00:46

Natuurlijk vierde hij het met zijn grote liefde Jaimie Vaes aan zijn zijde, maar ook met al zijn goede vrienden, onder wie BN'ers als Estelle Cruijff en Koen Kardashian. Dat het een geslaagde avond was en ze het naar hun zin hadden is te zien in deze video, die door Koen Kardashian op Instagram Stories werd gedeeld. Het lijkt er op de beelden op dat de gasten het maar lastig vonden om te allen tijde de anderhalve meter-regel aan te houden. Het management van de rapper was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Lil Kleine negatief rolmodel door omgang met 'zware criminelen'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Lil Kleine deelt liefdevolle video van zijn 'pikkie'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Extravagant verjaardagsfeest voor zoontje Lil Kleine

Van alle kanten ontvangt de rapper felicitaties op zijn Instagram-account. 'Happy b-day vriendje', schrijft Bas Smit onder de foto van Jorik. Ook onder anderen Guus Meeuwis en rapper Boef laten felicitaties achter. Lil' Kleine houdt wel van uitpakken, want zijn zoontje kreeg dit jaar ook een extravagant feestje:

Extravagant verjaardagsfeest voor zoontje Lil Kleine

00:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!