Robbert Kroese en Monica Geuze Beeld © Instagram @monicageuze

Monica Geuze: 'Relatie met Robbert is anders dan met exen'

15 oktober 2020 15:20

Monica Geuze (25) denkt de liefde van haar leven te hebben gevonden in haar vriend Robbert Kroese. Op Instagram vertelt ze aan haar volgers waarom deze relatie zo verschilt van haar vorige.

"Ik heb er gewoon heel erg veel zin in om de rest van mijn leven met hem te delen"

Volgens Monica is haar relatie met Robbert '100% anders' dan die met haar exen Lil' Kleine en Lars Veldwijk. 'Denk trouwens dat iedere liefde compleet anders is, kan ook niet anders naar mijn idee', zegt ze er wel even bij. 'Met Robbert heb ik nog nooit een moment getwijfeld aan mijn gevoel voor hem of dat van hem richting mij'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers van Monica vallen over peperduur mediumbezoek én cadeau

De twee hebben het elke dag 'weer supergezellig', meldt Monica. Ook hebben ze 'dezelfde interesses' en is Robbert 'heel erg lief' voor haar dochtertje Zara-Lizzy. Bovendien helpt hij haar 'met alles' en hebben ze 'echt nooit ruzie'. De influencer deelt ook de eerste foto die ooit samen hebben genomen.

Monica Geuze met haar vriend Robbert
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Monica Geuze verpest het haar van dochtertje Zara-Lizzy

'Ik heb er gewoon heel erg veel zin in om de rest van mijn leven met hem te delen. Kotsen mag', grapt een verliefde Monica. Wie in dat leven natuurlijk niet mag ontbreken, is haar dochter Zara-Lizzy. De 2-jarige is, net als Robbert, weinig te zien in Monica's vlogs. 'Het is mijn eigen keus dat niet te doen om haar te beschermen.' Het is alleen lastig, want 'soms is ze zó lief en ben ik zo trots dat ik het natuurlijk het liefst met de hele wereld zou delen'.

Monica Geuze's dochtertje Zara-Lizzy
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers smullen van gelukkig gezinnetje Monica Geuze

Als Monica en Robbert zo verliefd blijven, komt er dan ook gezinsuitbreiding? In de video hieronder doet de influencer een boekje open over haar kinderwens. 

Verliefde Monica bezig met broertje of zusje voor Zara-Lizzy?

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!