Boer Willem en Rineke tijdens hun eerste date. Beeld © KRO-NCRV

Boer Willem uit Boer zoekt Vrouw is weer vrijgezel

15 oktober 2020 15:29

Het leek zo'n mooi sprookje, maar helaas: boer Willem, uit het laatste seizoen 'BzV', gaat weer als vrijgezel door het leven. De boer kreeg bij zijn deelname aan 'Boer zoekt Vrouw' te weinig brieven om te worden gevolgd voor het programma, maar was wel te zien in een speciale online-serie. Daarin leek hij in Rineke de ware te hebben gevonden.

"We spreken elkaar eigenlijk niet meer"

Willem ging met meerdere brievenschrijfsters op pad, maar met Rineke leek het erg goed te klikken. Zo mocht zij al op de eerste date al een kopje koffie drinken met zijn moeder Heiltje. Dat belooft natuurlijk veel goeds, en dat goeds kwam er ook in de vorm van een relatie. Helaas is die nu, ruim een half jaar later, weer voorbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Willem maakt na Boer zoekt Vrouw comeback op tv

Op de site van Boer zoekt Vrouw valt te lezen dat de twee na een paar mooie maanden hebben besloten om er een punt achter te zetten. "We spreken elkaar eigenlijk niet meer. Heel af en toe appen we nog naar elkaar. Maar we zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan."

Voor Milou en Bastiaan, uit hetzelfde BzV-seizoen als Willem, blijkt de vonk nog lang niet gedoofd. De twee zetten onlangs een belangrijke stap in hun relatie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!