Boer Jos en zijn vriendin Amy Beeld © KRONCRV

Boer Jos uit Boer zoekt Vrouw wordt voor het eerst vader

15 oktober 2020 19:27

De Franse boerderij van boer Jos krijgt er binnenkort twee helpende handjes bij. De 'Boer zoekt Vrouw Internationaal'-ster wordt namelijk voor het eerst vader! Samen met zijn vriendin Amy verwacht hij eind maart hun eerste kindje.

"We hadden allebei een kinderwens"

Na zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw Internationaal bleef boer Jos achter zonder de ware liefde te hebben gevonden. Kort daarna was het raak met zijn Amy en inmiddels is het stel alweer zes jaar samen. Als kroon op hun relatie komt nu de aankondiging dat ze een dochtertje verwachten. "We hadden allebei een kinderwens en zijn dan ook heel blij dat deze nu wordt vervuld", meldt boer Jos op de site van het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Willem uit Boer zoekt Vrouw is weer vrijgezel

Ook laat Jos weten dat het goed gaat met Amy en nog geen zwangerschapskwaaltjes heeft gehad. Zijn vriendin werkt in een restaurant in de buurt 'waar het altijd heel druk is met toeristen', aldus de boer. "Toch is ze wat sneller moe dan normaal. Het restaurant gaat eind deze maand dicht tot maart volgend jaar, dan gaat ze met verlof", verklaart hij. 

Wie de liefde niet weet te vinden, is boerin Annemiek uit het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw. In de video hieronder zie je alles over haar relatiebreuk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!