Beeld © ANP

Rapper Jebroer een van de feestgangers op Haags plein

15 oktober 2020 21:35

Timothy Kimman, beter bekend als rapper Jebroer, was woensdagavond een van de feestgangers op het terras op het Plein in Den Haag. Op het terras werd uitbundig feest gevierd vlak voor het moment dat de horeca dicht moest. Maar volgens Jebroer, die ook meedeed aan #Ikdoenietmeermee, viel dat allemaal wel mee en is het "enorm opgeblazen en een momentopname", meldt AD donderdag.

"Hij wilde in deze pittige tijden de eigenaar een hart onder de riem steken"

Kimman is op verschillende beelden te zien die circuleren van het tentfeestje. De rapper neemt afstand van de ophef die rondom het feestje is ontstaan, zegt zijn woordvoerder aan RTL Boulevard. "Tim is een bekende gast van Luden en wilde in deze pittige tijden de eigenaar een hart onder de riem steken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul Elstak viert jubileum met The Partysquad en Jebroer

Volgens zijn woordvoerder brak er uit het niets een groot feest uit voor zijn neus. "Daar heeft hij helemaal niks mee te maken. Tim stond daar op dat moment en blijkbaar heeft iemand hem gefilmd." De rapper meent dat eigenaar John Prins van de horecazaak, alles eraan deed om het feestje te beëindigen.

Er is veel kritiek op het sluitingsfeestje van woensdagavond. "In deze tijd is dat niet het beeld en signaal wat je mag afgeven. Het is onacceptabel", reageerde directeur Dirk Beljaarts van Koninklijke Horeca Nederland. De beelden doen volgens hem afbreuk aan de "zorgvuldige opgebouwde status die duizenden horecaondernemers en hun personeel hebben opgebouwd in de laatste maanden".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!