Beeld © ANP

'Lil’ Kleine betrokken bij mishandeling'

16 oktober 2020 04:07

Een 28-jarige Amsterdammer heeft aangifte gedaan van een mishandeling waarbij rapper Lil’ Kleine betrokken was, meldt het AD vrijdag. Jorik Scholten, zoals de artiest eigenlijk heet, zou de man in december 2019 hebben mishandeld in een Amsterdamse discotheek.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Extravagant verjaardagsfeest voor zoontje Lil Kleine

De manager van Lil' Kleine, Nathan Moszkowicz, zou hebben geprobeerd het slachtoffer over te halen om zijn aangifte in te trekken in ruil voor ‘een persoonlijke afspraak om alles uit te praten’. De krant schrijft de aangifte in te hebben gezien, net als appverkeer tussen de betrokken partijen. De eigenaar van de discotheek bevestigt dat de rapper en zijn vrienden bij het geweldsincident betrokken zijn.

Het slachtoffer beschrijft in de aangifte dat hij toen hij begin december club Olivia op het Rembrandtplein binnenkwam, per ongeluk tegen een vrouw aanbotste. Daar reageerde de persoon die naast haar stond, Lil' Kleine, vrij agressief op. Toen de man enige tijd later de discotheek weer verliet, zou de rapper hem hebben aangewezen aan vrienden. Daarop werd het vermeende slachtoffer door twee personen aangevallen.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Wie moeten Lil Kleine en Marco Borsato opvolgen in TVOH?

Moszkowicz bevestigt dat de rapper door de politie is verhoord over het incident. De politie zegt dat het onderzoek nog in volle gang is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!