Beeld © ANP

Ex-vrouw is voorgoed klaar met Frank Masmeijer

16 oktober 2020 06:22

Ze steunde haar toenmalige man Frank Masmeijer jarenlang tijdens zijn strafproces, maar inmiddels heeft ex-vrouw Sandra dat hoofdstuk uit haar leven definitief gesloten. In De Telegraaf van vrijdag vertelt ze dat ze geen behoefte meer heeft de oud-showmaster ooit nog te zien of te spreken.

"Ik wil helemaal niets meer met die man te maken hebben"

Sandra en Frank waren 27 jaar getrouwd en hebben twee volwassen dochters samen. Na een aantal succesvolle jaren op televisie sloeg de NCRV-presentator in de jaren 90 een andere weg in en opende twee horecazaken in België. In 2014 werd hij opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de smokkel van cocaïne. Sandra bleef in eerste instantie achter hem staan, maar in 2017 maakten de twee bekend een punt te zetten achter hun huwelijk. De oud-coryfee werd in 2019 in hoger beroep veroordeeld tot negen jaar cel en een boete van 90.000 euro.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Frank Masmeijer zet eerste stappen buiten na veroordeling

"Ik wil helemaal niets meer met die man te maken hebben", zegt Sandra Birsak, zoals ze inmiddels weer heet, in de krant over haar ex-man. Op geen enkele wijze wens ik nog contact met Frank hebben, zeker nu ik al enige tijd een nieuwe liefde heb. Ik heb mijn leven weer volledig op de rit en daarom distantieer ik me helemaal van mijn ex. Het interesseert mij totaal niet meer hoe het nu met hem gaat."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!