Frank Lammers in 'De Slimste Mens ter Wereld' Beeld © VIER

Belgen idolaat van Frank Lammers in De Slimste Mens

16 oktober 2020 11:39

De Nederlandse kijker is inmiddels wel gewend aan Frank Lammers (48) en ook de Belgische loerders krijgen nu geen genoeg van de 'Undercover'-acteur. Zijn optreden in 'De Slimste Mens ter Wereld' werd dan ook zeer gewaardeerd, ook al moest hij het veld ruimen aan het einde van de aflevering.

"Die man is hilarisch"

Het was een slagveld bij De Slimste Mens ter Wereld. Frank moest het opnemen tegen de Belgische actrice Ella Leyers, die uiteindelijk de aflevering won, en Hans Vanaken. De Undercover-acteur en de voetballer gingen hard tegen hard in de finale van het spel. Tot het laatste moment was het spannend, maar Frank werd geëlimineerd. "Het is een stom spel", grapte hij na zijn verlies. "Hier ga ik een week niet van slapen. Nee, ik ben niet boos. Ik ben teleurgesteld." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers kwaad na cancellen vrouwenvoetbal: 'Ridicuul'

Frank is niet de enige die teleurgesteld is, ook de Belgische kijker 'weent' na zijn verlies. Eén kijker vindt dat hij 'sterk speelde en dichtbij de overwinning was'. 'Wat een grapjurk', vindt een ander. 'Zet hem in de jury, alsjeblieft!' Een derde is het hier laaiend mee eens: 'Die man is hilarisch'. 'Ik zou geld betalen om Frank Lammers nog een aflevering extra te zien', laat een andere fan weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers vindt vertalingen Undercover maar niks

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers introduceert nieuwe pittige look voor film Ferry

Gelukkig hoeft ook de Vlaamse kijker niet lang te wachten op méér Frank. De acteur schittert in het nieuwe seizoen van Undercover, waarvan elke week nieuwe afleveringen verschijnen op Netflix. Daarnaast werkt hij aan een film over zijn personage Ferry. In de video hieronder vertelt hij er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!