Beeld © ANP

'Nieuwe liefde Martien Meiland moet aanvulling zijn op familie'

17 oktober 2020 10:08

Als Martien Meiland (59) en Erica Renkema ooit een nieuwe relatie aanknopen moet diegene wel een aanvulling zijn op de familie. "Een soort gezinsuitbreiding", noemt Erica dat in het 'AD'. "Als hij wrijving geeft, houdt het op. Wij kiezen hoe dan ook altijd voor elkaar."

"Ik weet ook zeker dat wanneer die eventuele 'ander' van Martien een enorme eikel blijkt te zijn, die relatie nooit lang stand zal houden"

Van een open huwelijk wil de 57-jarige Erica niet spreken. "Nee joh, dat vind ik zo ranzig klinken! En dan moet er toch ook sprake zijn van een seksuele relatie en dat is bij ons niet het geval. Ons huwelijk is meer een zakelijke beslissing geweest, want wij zijn vooral elkaars beste vrienden. Ik weet ook zeker dat wanneer die eventuele 'ander' van Martien een enorme eikel blijkt te zijn, die relatie nooit lang stand zal houden. Dan zal hij hem op termijn ook een eikel vinden, dat weet ik zeker."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruzie Martien Meiland en Caroline uitgelopen tot vechtpartij

Zowel Erica als Martien is momenteel niet actief op zoek naar iemand. De twee zitten bijvoorbeeld niet op een datingsite. "Maar iemand tegen het lijf lopen, dat kan zomaar ineens gebeuren natuurlijk. De behoefte is niet heel groot. Al zou ik het, wanneer ik ouder ben en meer vrije tijd heb, best leuk vinden om met iemand die dezelfde interesses heeft te latten en op vakantie te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes leggen veelbesproken vertrek Nadège uit

Als het aan Erica ligt blijft Chateau Meiland voorlopig nog bestaan. Hoewel ze vaak doodop is door alle aandacht zou ze het jammer vinden als de serie stopt. "Wij kennen het opnameteam al zo lang. Wij zijn echt vrienden van elkaar en ik zou het missen als dat ooit stopt. Maar voorlopig beleven we nog genoeg. Zolang kijkers ons leuk blijven vinden..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Houden de Meilandjes hun chateau tóch langer open?

Martien Meiland heeft deze week zijn biografie onthuld. Eén van de grote onthullingen uit het boek is de echte reden achter de fikse ruzie met huisvriendin Caroline. De familie vertelt er alles over in de video hieronder.

'Caroline eiste meer en meer geld van Martien Meiland'

03:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!