Beau van Erven Dorens Beeld © ANP

Beau van Erven Dorens maakt statement met borsthaar-foto

17 oktober 2020 15:52

De B van Beau staat voortaan voor Borsthaar, want de presentator heeft een politiek doch grappig bericht gedeeld. Speciaal voor de wax in-wax out-puristen. Via zijn Instagram komt Beau geheel op eigen wijze op voor waar hij voor staat: borsthaar bij mannen, dus.

"Wij van het BLF zijn van het vrije borsthaar en vrijheid in het algemeen"

De baard wordt iedere keer netjes bijgehouden, maar van Beau's borsthaar blijf je af. Met zijn Instagram bericht brengt hij een ode aan het haar op de borst van de man, maar vooral die van hemzelf. Dat doet hij met de volgende geestige tekst.

'Hier een bericht van het Borsthaar Liberation Front. (Met het risico dat ik gecancelled word door de wax in-wax out-puristen, uiteraard.) Wij zeggen: borsthaar matters. (Met het risico dat ik me nu met ‘matter’ een beladen term toe-eigen, die voorbehouden is aan werkelijk belangrijke ‘matter’.) Wij van het BLF zijn van het vrije borsthaar en vrijheid in het algemeen. (Met het risico dat ik mij met die universele vrijheidswens niet afzet tegen mensen met al dan niet abjecte ideeën, maar mij juist aan hun kant schaar.)' Lees het hele bericht in de post hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen afterparty voor Beau van Erven Dorens, maar bier en tosti's

De volgers van Beau kunnen om de briljante actie lachen. Wie tussen de regels doorleest, ziet dat Beau iedereen probeert aan te sporen om trouw hun mondkapje te dragen, zoals Mark Rutte eerder deze week aan heel Nederland heeft gevraagd.

Beau: 'En we zijn in Nederland toch een beetje familie, met z’n allen. Maar als iemand geen mondkapje opzet, dan wurgen wij hem niet, wij schelden hem niet uit voor koekenbakker, nee: wij lachen hem vriendelijk toe vanachter ons mondkapje.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fred van Leer boos op Beau van Erven Dorens

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!