Beeld © ANP

Kim Feenstra is bevallen van eerste kindje én onthult de naam

17 oktober 2020 17:07

Vrolijk nieuws op de zaterdagmiddag. Kim Feenstra (35) laat via social media weten dat ze bevallen is van haar eerste kindje. Ze maakt ook de naam van haar baby bekend.

Met een foto en Engelse tekst laat Kim aan al haar volgers weten dat ze een zoontje op de wereld heeft gezet die naar de naam Brooklyn Baby Tailor luistert. 'We are on another level right now. 16.10.2020. A new Legend has arrived. Brooklyn Baby Tailor.' Het kleintje heeft zelfs al zijn eigen Instagram account gekregen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra blikt vooruit op tijd mét haar baby

Het geslacht van de baby bleef tot het laatste moment een verrassing. 'Noem ons ouderwets. We weten het niet', vertelde Kim er eerder over. 'We willen het niet weten. Het is een verrassing. Voor ons is het heel speciaal dat we dit geluk mogen ervaren. En zeker na een ivf traject. Geluk staat aan onze kant met deze zwangerschap. We weten namelijk dat het niet vanzelfsprekend is. Daarom maakt het ons niets uit. Dus geen gender reveals van onze kant.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra deelt beelden van trappende baby in haar buik

Kim was uiteraard dolblij toen ze ontdekte zwanger te zijn, maar dat ging daarna gepaard met een aantal lastige weken. Aan RTL Boulevard vertelde Kim exclusief over haar eerste weken tijdens de zwangerschap.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!