Beeld © Getty Images

Taylor Swift: 'Mogelijk kattenharen op gesigneerde cd's'

17 oktober 2020 22:26

Fans van Taylor Swift (30) die een gesigneerd exemplaar van het album Folkore krijgen, kunnen mogelijk rekenen op een extraatje. De zangeres vertelde op Twitter dat in sommige cd-boekjes mogelijk haren zitten van haar katten. Ook schreef Taylor dat sommige cd’s misschien een beetje naar witte wijn konden ruiken.

Bij haar tweet plaatste Taylor een foto van enkele boekjes met een kat erbij. Welke kat het is, liet ze in het midden. De zangeres heeft drie katten in huis; Meredith Grey, Olivia Benson en Benjamin Button.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Taylor Swift gaat op Joe Biden stemmen tijdens de verkiezingen

Taylor kreeg veel reacties op Twitter. Volgers plaatsen ook foto’s met hun kat bij de tweet. Anderen hadden hun gesigneerde cd al in bezit en lieten daarvan een foto zien. Tot nu toe is er nog niemand die een haar of haren bij zijn exemplaar heeft gevonden.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Stalker Taylor Swift krijgt 2,5 jaar celstraf

Folkore is het album dat Taylor Swift tijdens de coronapandemie heeft opgenomen. Ze heeft er echt een spektakel van gemaakt. Zo komt de deluxe-versie met acht verschillende hoesjes en zijn er via de streamingdiensten verschillende versies van de nummers van de cd te beluisteren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!