Caroline reageert op ruzie familie Meiland

18 oktober 2020 14:37

Martien Meiland (59) heeft letterlijk een boekje opengedaan over alles wat er in zijn leven is gebeurd de afgelopen jaren. Van mooie dagen, tot aan zwarte bladzijdes: ze staan uitgebreid omschreven in zijn nieuwe biografie. Ook huisvriendin Caroline komt er niet zonder kleerscheuren vanaf. Zo zou zij met de Meilandjes ruzie hebben gekregen over geld en zou deze zelfs zijn geëindigd in een vechtpartij. Caroline reageert nu met haar verhaal.

'Het is moeilijk om respectvol te blijven als je hoort en leest wat er allemaal gezegd wordt'

'Het is moeilijk om respectvol te blijven als je hoort en leest wat er allemaal gezegd wordt', schrijft de voormalig huisvriendin van de familie. 'Dit gaat over mij persoonlijk en raakt mij dan ook, er zijn altijd twee kanten van het verhaal. Ik kies ervoor om dit privé te houden en respectvol te blijven. Dat is mijn keuze en hier blijf ik bij.' Later schrijft Caroline ook nog dat ze de 'familie Meiland alle goeds toe' wenst en dat ze zich gaat richten op de toekomst. 'Het leven draait om leren en hopelijk zelfreflectie.' 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Caroline omgekocht om uit de buurt van Meilandjes te blijven

De familie is vlak voor het vertrek van Caroline met haar in een vechtpartij beland. Deze liep zelfs zo uit de hand, dat Maxime gewond raakte en er een litteken aan heeft overgehouden. Dat blijkt uit de biografie van Martien. Hier wordt duidelijk dat de bom tussen Maxime en Caroline barstte, toen de dochter van Martien haar ongenoegen had geuit over Carolines stemmingswisselingen. De huisvriendin zou toen tegen Maxime hebben gezegd dat ze een 'domme doos' is. Maxime pikte dit niet en gooide een wijnglas naar haar hoofd.

Verslaggever Aran Bade ging gisteren bij Caroline langs. Hoe zij erop gereageerd heeft zie je in onderstaande video.

Caroline omgekocht om uit de buurt van Meilandjes te blijven

01:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!