Beeld © Instagram @Yolanthecabau

Yolanthe Cabau laat vijfjarig zoontje flink zweten in sportschool

18 oktober 2020 14:52

Voor wie Yolanthe Cabau (35) een beetje in de gaten houdt, is het geen geheim meer dat ze vaak te vinden is in de sportschool. Vandaag is te zien dat de presentatrice dit keer niet in haar eentje aan het sporten is, maar dat ze haar zoonlief Xess Xava (5) heeft meegenomen. En hij komt er niet gemakkelijk vanaf. 'Laat je spierballen zien!', roept de moeder van Xess.

'Nog een keer? Vijf moet wel kunnen'

Op de video's zien we hoe Yolanthe haar kindje mee heeft genomen naar de sportschool en hoe hij aan optrek touwen wordt gehangen. Als hij na de vierde keer optrekken stopt, roept zijn moeder dat hij nog een keer moet. 'Nog een keer? Vijf moet wel kunnen', zegt Yolanthe. Xess gaat nog een keer in de touwen hangen en dan lukt het hem voor de vijfde keer.

Onlangs werd haar kleine zoontje alweer vijf jaar. 'Jij zal het altijd zijn', schreef Yolanthe op Instagram. 'Fijne vijfde verjaardag, liefste jongen van de wereld. Mama houdt van je tot de maan en terug naar de oneindigheid. Voor altijd en eeuwig.' Gelukkig voor de presentatrice heeft ze nu weer wat meer tijd met haar zoontje, aangezien ze een intensieve periode achter de rug heeft. Ze was druk bezig met het draaien voor een nieuwe film en RTL Boulevard sprak met haar. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Yolanthe Cabau doet belly shots bij Dave Roelvink

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!