Beeld © ANP

Bas Smit doet schokkende onthulling op Instagram

18 oktober 2020 17:16

De altijd weer hilarische Bas Smit (38) zet al de hele week op zijn Instagram dat hij gek wordt van iemand die hem constant kopieert. Hij zette een oproep op het sociale medium met de vraag of diegene er alsjeblieft mee op wil houden. Zijn volgers worden gek: wie is toch degene die hem de hele tijd nadoet?! Na lang wachten, doet hij vandaag eindelijk de onthulling.

"Kylie waar ben je mee bezig?! Wij een springkussen in de tuin, zij een springkussen in de tuin"

Bas zou natuurlijk Bas niet zijn, als dit niet een grote grap is. De influencer vertelt namelijk dat het om de wereldberoemde Kylie Jenner (23) gaat. "Kylie waar ben je mee bezig?! Wij een springkussen in de tuin, zij een springkussen in de tuin. Wat is mijn favoriete drankje? Precies en zij drinkt dat ook", vertelt Bas in zijn video op Instagram. En zo gaat de vader van twee nog even door met voorbeelden. De man van Nicolette kan rekenen op heel wat lachende reacties.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Hitsige schildpadden van Bas Smit halen gigantisch bedrag op

Het is niet alleen grappen en grollen met Bas Smit. Onlangs haalde de influencer meer dan een half miljoen euro op voor het Prinses Máxima Centrum. Voor RTL Boulevard maakte hij een video en vertelde hij over de ludieke actie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!